Άρωμα γυναίκας στον πατριωτικό χώρο!

Έλληνες  06/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα

Την προηγούμενη Πέμπτη, οι Ορμπάν και Σαλβίνι ανακοίνωσαν την πολιτική τους συνεργασία. Με την συμμετοχή των Πολωνών του Μοραβιέτσκι και της Λεπέν στη Γαλλία, αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει η δεύτερη σε αριθμό εδρών στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Σκοπός τους, όπως δηλώνουν, είναι η αντίθεση τους στην παράνομη μετανάστευση και η υπεράσπιση της οικογένειας με βάση τις παραδοσιακές Χριστιανικές αξίες.

Σε αυτό το πατριωτικό ρεύμα, η παρουσία των γυναικών, όχι μόνο είναι πολυπληθής αλλά έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην Γαλλία, η Μαρίν Λεπέν είναι δεύτερη στις δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές του 2022. Η ανιψιά της Μαριόν και εγγονή του ιστορικού εθνικιστή Ζαν Μαρί, κινείται δραστήρια και πρωταγωνιστικά στον ιδεολογικό χώρο. Στην Ιταλία η Τζόρτζια Μελόνι ηγείται των Fratteli d'Italia και είναι και αυτή δεύτερη στις δημοσκοπήσεις. Στην Δανία πάλι, η Pernille Vermund, ηγείται του κόμματος της Νέας Δεξιάς και έχει εισέλθει στο κοινοβούλιο. Δεκάδες επίσης είναι οι γυναίκες που εκπροσωπούν τα πατριωτικά κινήματα στα κοινοβούλια των χωρών τους, στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, θα βρει κάποιος πολλά κείμενα που εξηγούν το γιατί οι γυναίκες στρέφονται στον εθνικισμό με την ψήφο τους αλλά και την φυσική τους παρουσία. Η βία και η εγκληματικότητα των μεταναστών, οι επιθέσεις ενάντια στην οικογένεια από την πολιτική ορθότητα, η αντίθεση στην ομοφυλοφιλία, είναι μερικά από τα θέματα που ελκύουν το γυναικείο φύλο στον πατριωτισμό.

Στην Ελλάδα, έχει έρθει ο καιρός, η γυναίκα να λάβει την θέση που της αξίζει στο πατριωτικό κίνημα. Έχουμε πολλά να πούμε και να κάνουμε, για τα σπίτια μας, την οικογένειά μας, την ασφάλειά μας, το μέλλον μας σε ένα κόσμο που ζητάμε να είναι ελληνικός. Ενάντια στην ισλαμοποίηση, τον ψευτοφεμινισμό που διαστρέφει την Φύση μας, ενάντια στον ΛΟΑΤΚΙ τρόπο ζωής που απειλεί τα παιδιά μας, έχουμε πολλά να πούμε, να κάνουμε και κυρίως να αγωνιστούμε.

Στους Έλληνες για την Πατρίδα, οι γυναίκες είμαστε πολλές. Κυρίως όμως αισθανόμαστε ότι μπορούμε να έχουμε λόγο, ύπαρξη και πεδίο δράσης. Όχι ως κομπάρσες αλλά ως η πρωτοπορία του αγώνα για μια Ελλάδα ελληνική, ασφαλή για εμάς και τις οικογένειές μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης