Ο αγώνας για την Μακεδονία τώρα ξεκινά!

Έλληνες  14/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο λόγος που στήριξε ο Άδωνις τον Τσίπρα και το συγχωροχάρτι Βελόπουλου για να εισέλθει στην βουλή.

Γράφει ο Γεώργιος Σπυρόπουλος

Αρχιφύλακας ΕΛΑΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, Έλληνες για την Πατρίδα

Όχι δεν τελειώσαμε ακόμα με τις Πρέσπες , γιατί οι Πρέσπες επί της ουσίας τώρα αρχίζουν!

Το αργότερο τον Μάιο, η κυβέρνηση θα πρέπει να περάσει ένα τριπλό εφαρμοστικό μνημόνιο συνεργασίας με τους Σκοπιανούς για την ορθή διαχείριση της συμφωνίας για την προδοσία!

Πάνω στις Πρέσπες πάτησε η Νέα Δημοκρατία και εξελέγη κυβέρνηση!

Όταν τα στελέχη της και οι υποψήφιοι βουλευτές της έτρεχαν σε συλλαλητήρια για να εκφράσουν την αντίθεση τους με την συμφωνία των Πρεσπών, γνώριζαν πολύ καλά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα την αποδεχθεί, αλλά η τακτική της ψηφοθηρίας προέχει γι' αυτούς έναντι οιοδήποτε εθνικού συμφέροντος!

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριχνε στα συλλαλητήρια τα στελέχη του, γνώριζε ο ίδιος , αλλά έκρυβε από τον λαό κάτι πολύ βασικό!

Το βασικότερο από όλα!

Ότι η συμφωνία των Πρεσπών, για να ολοκληρωθεί όχι μόνο χρειάζεται να περάσει από το κοινοβούλιο, αλλά και το κυριότερο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να περάσει από το κοινοβούλιο και το τριπλό μνημόνιο ορθής εκτέλεσης της συμφωνίας των Πρεσπών!

Ο "λαγός" λοιπόν του συγκεκριμένου μνημονίου είναι ο Άδωνις, που πριν λίγες μέρες στήριξε τον Τσίπρα, λέγοντας ότι η συμφωνία ήταν καλή, αλλά και ο Βελόπουλος, που πριν μήνες έδωσε το συγχωροχάρτι με τα ίδια ακριβώς λόγια, ότι δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν τις Πρέσπες, με αντάλλαγμα φυσικά την είσοδο στην βουλή και τα προνόμια που απολαμβάνει!

Αυτό το μνημόνιο πήγε να περάσει πέρυσι, αλλά υπήρχαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για φέτος!

Ο πιθανός χρόνος ψηφίσματος, θα είναι μέσα στον Μάιο που μας έρχεται, εν μέσω Λαμπρής και συζητήσεων για τερματισμό του ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ.

Στρατηγική κίνηση, που θα έρθει στην βουλή, όταν ο λαός θα είναι κρεμασμένος στα κάγκελα για να πάρει λίγη ανάσα από τον εγκλεισμό του, αλλά και την πορεία του κορωνοϊού!

Λέμε ΟΧΙ στην παραχώρηση της εθνικής κληρονομιάς στους Σκοπιανούς, ΟΧΙ στην διαπραγμάτευση της εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.

Μετά την αποκάλυψη της αποστολής εκθέσεων του πρώην γενικού διευθυντή του ΕΛΙΑΜΕΠ, έμπιστου του Κυριάκου Μητσοτάκη, και νυν Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας προς την Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν, τώρα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να περάσει και κάτι άλλο: Την λήψη θέσης υπέρ των Σκοπίων με την ψήφιση των Πρωτοκόλλων.

Όλοι στις επάλξεις λοιπόν!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης