Πέμπτη φάλαγγα του Ερντογάν στον Έβρο μας

Έλληνες  09/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αφορμή για το άρθρο μου αυτό πήρα από την προσπάθεια δημιουργίας νέων υπερδομών στην Χίο και την Μυτιλήνη. Ένα μικρό δείγμα της ύπαρξης «πέμπτης φάλαγγας»  στην Πατρίδα μας. Το έχω ξαναγράψει, η επικαιρότητα όμως το φέρνει ξανά στην επιφάνεια.

Ο όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου. Στις αρχές Νοεμβρίου του 1936, οι εθνικές δυνάμεις πολιορκούσαν ασφυκτικά τη Μαδρίτη. Την πόλη υπεράσπιζε ο στρατηγός Χοσέ Μιάχα. Πέρα από την πίεση των εθνικιστών, οι οποίοι είχαν ήδη καταλάβει τα περίχωρα της Μαδρίτης, ο Μιάχα είχε αδυναμία διοίκησης λόγω των κομμουνιστών, αναρχικών και πολιτοφυλάκων. Την ίδια στιγμή, στο αντίπαλο στρατόπεδο, ένας από τους διοικητές των πολιορκητών, ο στρατηγός Εμίλιο Μόλα, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποια από τις τέσσερις φάλαγγές του, θα εισερχόταν πρώτη στη Μαδρίτη, απάντησε: «Ήδη βρίσκεται μέσα στην πόλη μία φάλαγγά μας, είναι  η πέμπτη φάλαγγα των Ισπανών πατριωτών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν κατά των ερυθρών δήμιων».

Δυστυχώς στην Ελλάδα από το 1990 άρχισε να σχηματίζεται με ευθύνη των κυβερνήσεων η δύναμη εκείνη που θα αποτελέσει στο μέλλον την  «Πέμπτη φάλαγγα».  Η «Πέμπτη φάλαγγα» θα ενεργοποιηθεί πλήρως σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την γείτονα χώρα. Ήδη συνελήφθησαν άτομα που εισήγαγαν παράνομα στην χώρα μας πολεμικό οπλισμό και πακτωλό χρημάτων. Σε περίπτωση πολέμου το σύνολο των Ενόπλων μας Δυνάμεων και το μεγαλύτερο μέρος του ενεργού ανδρικού πληθυσμού που θα επιστρατευθεί, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Τότε θα αναλάβει δράση η «Πέμπτη Φάλαγγα». Για τους εκπαιδευμένους άνδρες της οι στόχοι θα είναι οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, τα υδραγωγεία, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και οι συγκοινωνίες. Οι υλικές ζημίες θα είναι τεράστιες όπως και οι επιπτώσεις στο ηθικό των Ελλήνων.

Η Θράκη μας μαζί με τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν τις πιο ευαίσθητες περιοχές της Πατρίδας μας, γιατί είναι ο αντικειμενικός σκοπός των νεομογγόλων διαχρονικά, γιατί παρερμηνεύουν την συνθήκη της Λωζάνης. Οι σύγχρονοι εφιάλτες συνεχίζοντας το εποικισμό της Πατρίδας μας δημιουργούν νέα “πέμπτη φάλαγγα” στα νησιά μας. Ολόκληρες κωμοπόλεις πλήρως οργανωμένες και εξοπλισμένες. Υπενθυμίζουμε, ότι η συνθήκη της Λωζάνης  δεν επέτρεψε την παραμονή μωαμεθανών στον νομό Έβρου για ευνόητους  λόγους. Πέραν τούτου ο εποικισμός,  σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (άρθρο 49 της  συνθήκης της Γενεύης,1949), αποτελεί έγκλημα πολέμου.

Η τοπική κοινωνία και τοπικοί φορείς, αντιδρούν έντονα, αλλά ως συνήθως η ανθελληνική κυβέρνηση κωφεύει. Και πάλι εκμεταλλεύεται  την απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων αντίδρασης λόγω κορωνοϊού και περιφρονεί την λαϊκή θέληση.

Η κερκόπορτα που άνοιξε ο Μητσοτάκης θα αποτελέσει την “αχίλλειο πτέρνα” σε μια ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη. Ο Στρατός μας θα είναι αναγκασμένος να στρέψει τα όπλα τόσον προς ανατολάς, όσον και προς δυσμάς.

Είναι καιρός εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ να σταματήσουμε με κάθε συνταγματικό και νόμιμο μέσο την εθνική καταστροφή, στην οποία μας οδηγούν αυτοί που μισούν την Πατρίδα μας και επιδιώκουν τον αφανισμό της μέσω της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης