Προ των πυλών τα εμφυτεύματα microchip;

Έλληνες  18/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 λίγες μέρες πριν, που ενδεχομένως πέρασε στα ψιλά, ανέφερε ότι μια ομάδα επιστημόνων στο Αμερικανικό πεντάγωνο ανέπτυξαν microchip το οποίο εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και εντοπίζει τα συμπτώματα κορωνοϊού πριν αυτά εκδηλωθούν.

Συγκεκριμένα, η μυστική υπηρεσία τεχνολογίας και έρευνας - η περιβόητη DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency)- κατόπιν προσβολής 1271 μελών του πληρώματος του Αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt άρχισε να αναπτύσσει τρόπους έγκαιρου εντοπισμού του ιού. Αποτέλεσμα αυτού, η δημιουργία μικροσκοπικού chip που εντοπίζει τον κορωνοϊό πριν καν το πρώτο σύμπτωμα του και το οποίο μάλιστα βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Συνταγματάρχης εν Αποστρατεία Dr. Matt Hepburn "Αυτό το μικρό πράσινο πράγμα εκεί μέσα (σσ: αναφερόμενος στο ίδιο το τσιπ) το βάζεις κάτω από το δέρμα σου και αυτό που σου λέει είναι ότι γίνονται χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα σου και αυτό το σινιάλο σημαίνει ότι θα έχεις συμπτώματα αύριο!"

Πρόσθεσε επίσης ότι "Υπάρχει πραγματικός αναμεταδότης εκεί, όπως όταν ανάβει το λαμπάκι της μηχανής στο αυτοκίνητο σας".

Όταν η θεωρία συνωμοσίας γίνεται πράξη, παύει να είναι συνωμοσία. Η Νέα Τάξη πραγμάτων είναι εδώ και δεν το κρύβει. Η αντίσταση στα σχέδια της αποτελεί πλέον καθήκον και υποχρέωση.

Γιώργος Μανούσος - Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης