Υποχείριο των εμμονών της η κυβέρνηση

Έλληνες  18/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Χρήστου Μουλά

Η ζαλισμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αδικαιολόγητη απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος, ετοιμάζει ένα ακόμα ατόπημα - δυσάρεστη έκπληξη στους κυνηγούς.

Κατά δήλωσή του (σ.σ. του Μητσοτάκη) σε εκδήλωση φιλοζωικής εταιρείας. Συγκεκριμένα σε επίσκεψή του στο καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη, η "γνωστή" πλέον για τις ευαισθησίες της και τα "δημοκρατικά" της ήθη, καθώς αποκάλεσε τους κυνηγούς "ναζί της φύσης" κυρία Παπαγιαννοπούλου υπεύθυνη του κέντρου, είπε:

"Είναι πολύ σημαντικό να μην υποχωρήσετε στις στειρώσεις".

Για να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

"Είναι σωστό το νομοσχέδιο όπως είναι διατυπωμένο και δεν θα αλλάξει".

Δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού λοιπόν το παραμύθι περί διαβούλευσης πάει περίπατο. Αφού προαποφασίζει όπως δηλώνει, ότι το νομοσχέδιο είναι ορθά διατυπωμένο.

Το νομοσχέδιο που αναφέρει υποχρεωτική στείρωση όλων των σκύλων, διακαής επιθυμία της κυρίας Παπαγιαννοπούλου.

Χωρίς να ερωτηθεί ο κτηνιατρικός σύλλογος Ελλάδος, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το θέμα των στειρώσεων, ούτε ο ΚΟΕ ως επίσημος φορέας όλων των καθαρόαιμων φυλών σκύλων στην Ελλάδα, δείχνει τις προθέσεις του ο κύριος Μητσοτάκης τόσο για το κυνήγι όσο και για την κυνοφιλία και το μέλλον τους στην πατρίδα μας. Ό, τι δεν τόλμησε λοιπόν να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν, το αποτολμά η Νέα Δημοκρατία "δια χειρός" Μητσοτάκη.

Να υιοθετήσει επιθυμίες μιας χούφτας ανθρώπων με πολλές εμμονές.

Για το θεαθήναι λοιπόν η διαβούλευση και οι δημοκρατικές διαδικασίες, που εδώ και καιρό αποδεικνύεται ότι πάνε περίπατο. Κατόπιν της στιβαρής αντίδρασης τόσο της ΚΣΕ (κυνηγετικής συνομοσπονδίας Ελλάδας), όσο και του ΚΟΕ (Κυνοφιλικού Ομίλου Ελλάδος), το μέλλον του νομοσχεδίου αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Εμείς, θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε πάντα με γνώμονα την ευζωία των τετράποδων φίλων μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης