Σκληρή απάντηση Κασιδιάρη στο Χ: Οι ΗΠΑ μιλούν για “Εισβολή αλλοδαπών στις ακτές της Ελλάδος” και η κυβέρνηση Μητσοτάκη χτίζει hotspots και σιτίζει με πολυτελές catering τους εισβολείς!

Οι πρόσφατες, βαρυσήμαντες δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκεσεθ, ο οποίος έκανε λόγο για “εισβολή στις ακτές της Ελλάδας”, προκάλεσαν έντονες πολιτικές αντιδράσεις στο εγχώριο σκηνικό. Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε μια σκληρή παρέμβαση μέσα από την πλατφόρμα Χ. Στην ανάρτησή του, συνδέει άμεσα τις αμερικανικές δηλώσεις με την κατάσταση που επικρατεί στη νότια Κρήτη, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη διαχείριση του μεταναστευτικού και ζητά την άμεση εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησής του:

«O Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε “Εισβολή αλλοδαπών στις ακτές της Ελλάδος”. Πράγματι, μόνο στη νότια Κρήτη εισβάλλουν καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπουργό τον ανεκδιήγητο Πλεύρη χτίζει νέα υπερσύγχρονα hotspots και σιτίζει με πολυτελές catering τους εισβολείς. Μόνη λύση η φύλαξη χερσαίων και θαλασσίων συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και η σκληρή καταστολή της παράνομης εισβολής. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει η χώρα να απαλλαγεί πρωτίστως από το αντεθνικό μόρφωμα της νέας δημοκρατίας.»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη στο Χ:

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn